La solució: incorporar-los com a eina de coneixement sempre que els alumnes el facin servir sota 'el codi d'ús' del centre. Només el poden treure si és amb el permís del professor, no es pot utilitzar en un examen i al pati només estan regulats certs usos com escoltar música i veure vídeos, però no fer fotografies. Durant les excursions es poden prendre imatges o vídeos d'allò que es visita.
El programa Mobil.edu s'adreça als alumnes de 5è, 1r i 2n d'ESO amb l'objectiu d'implantar el model BYOD (Bring Your Own Device), que suposa que els alumnes portin a l'aula els seus propis mòbils per poder-hi treballar mentre que els alumnes de Primària continuen fent servir la tecnologia més habitual actualment, que són les tauletes. El departament preveu arribar a destinar 400.000 euros que 'en cap cas serà per comprar cap dispostiu a cap alumne' sinó per a la formació del professorat.
Toni Aparicio
El telèfon mòbil és una eina amb un gran potencial. Com a tota eina, si es fa un mal ús, pot donar problemes però no per això s'ha de deixar d'utilitzar.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.