El Júnior recapta prop de 1.600 euros al Torneig Benèfic de Pàdel Solidari en benefici d'ASDI

Els diners es destinaran a la promoció de l'esport adaptat


  • Comparteix:

El Júnior i l'Associació pro-persones amb discapacitats físiques i psíquiques (ASDI) han unit forces amb la celebració del primer Torneig Benèfic de Pàdel Solidari aquest cap de setmana. Al torneig hi han participat una seixantena de parelles de totes les edats i s'han recaptat prop de 1.600 euros, a l'espera de comptar els recollits a la 'Pala 0'. El president d'ASDI, Enric Tomàs, ha explicat que tots els beneficis es destinaran a 'la promoció de l'esport adaptat'. És la primera vegada que les dues entitats col·laboren.

El torneig es dividia en categories femenina i masculina, per nivells, i una altra per a infants fins als 14 anys. El preu de la inscripció era de 25 euros, 10 per als nens. Al final de la jornada s'han repartit els reconeixements per a la primera i la segona parella de cada categoria a més d'una rifa amb regals donats per les empreses que hi han col·laborat.

Com va néixer el projecte
La iniciativa va sorgir de les sòcies del Júnior i membres del equip Golden de pàdel Montse Borràs i Rouse Magaña. 'Volíem impulsar algun esdeveniment solidari i com que estem vinculades a ASDI no ens ho vam haver de pensar dues vegades', ha afirmat Borràs. Per al president d'ASDI, sempre és positiu sumar sinergies entre les entitats del poble, 'sobretot si es tracta de la primera vegada'.

Tomàs ha dit que les col·laboracions són 'bàsiques' per poder tirar endavant els projectes. Des del Júnior, la membre de la comissió de pàdel del club Maria Sirvent ha valorat la 'confiança' que ha posat ASDI en ells i ha desitjat que aquest torneig 'sigui el primer de molts'.




Enric Tomàs

ASDI porta molts anys col·laborant i rebent el suport de les diverses entitats del poble. Per a nosaltres sempre ha estat bàsic per tirar endavant els projectes. En aquest cas, encetar una col·laboració amb una entitat és meravellós.

Maria Sirvent

El Júnior organitza dos esdeveniments benèfics a l'any. ASDI ha confiat en nosaltres i estem molt contents. Esperem que sigui la primera de moltes, estem molt contents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.