'Muy interesante', ElConfidencial.com i TVE, reconeguts per reportatges sobre medicina

Són els tres mitjans guardonats al 31è Premi Boehinger Ingelheim al Periodisme en Medicina


  • Comparteix:

Els guardonats per la farmacèutica / Foto: Boehringer Ingelheim

Els guardonats per la farmacèutica / Foto: Boehringer Ingelheim

La companyia farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, ha reconegut la tasca de periodistes de la revista 'Muy Interesante', del diari digital ElConfidencial.com i de TVE per la difusió de treballs sobre medicina. El 31è Premi Boehinger Ingelheim al Periodisme en Medicina té una dotació en cada categoria de 8.000 euros.

El treball 'Enfermedades reumáticas: las grandes olvidadas', de Laura Chaparro i publicat a 'Muy Interesante', ha rebut el reconeixement a la categoria de periodisme imprès. En digital, el guardó ha recaigut sobre 'El matemático que lucha contra el cáncer: así salvarán vidas los algoritmos', publicat a ElConfidencial.com. 'El reloj interno', emès al programa 'El cazador de cerebros' de TVE s'ha endut el premi en la categoria d'audiovisual.

El guardó s'entrega des de 1985 i pretén 'reconèixer la tasca de divulgació dels mitjans i periodistes espanyols sobre temes lligats a la prevenció, tractament i innovació en l'àmbit de la salut humana'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.