El Gran Recapte mostra una vegada més la cara més solidària de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els supermercats de Sant Cugat han estat aquest divendres i dissabte el centre neuràlgic de la solidaritat a la ciutat. La ciutadania s'ha bolcat un any més amb el Gran Recapte, una causa que enguany vol superar les 4.500 tones de menjar recollides a l'edició de l'any passat. Desenes de voluntaris del Banc dels Aliments han fet possible la jornada, on s'han recaptat aliments de primera necessitat, com llet, llegums i cereals. Els resultats de la iniciativa es coneixeran en els propers dies.

El coordinador de l'entitat organitzadora a Sant Cugat, Jaume Ibars, ha explicat que el Gran Recapte es fa en aquesta època de l'any perquè és quan les reserves comencen a escasejar. Tant per a Ibars com per als voluntaris, es tracta d'una qüestió de necessitat realitzar aquesta acció, ja que 'hi ha gent que hi necessita'.

Encara es pot col·laborar amb la campanya a través d'una donació a través del web de la iniciativa. La distribució dels aliments a les entitats d'iniciativa social començarà aquest mateix dilluns.

A nivell nacional, el Gran Recapte dels aliments va recollir 4.656 tones en més de 2.500 punts de recollida, gràcies a la col·laboració de més de 30.000 voluntaris.







Jaume Ibars

Unes 200.000 persones necessiten dels aliments del Banc dels Aliments perquè no en tenen.

Voluntaris

Encara que cadascú aporti poc, al final acabem ajudant a molta gent / Val la pena particirpar-hi perquè tots, en algun moment, podem patir necessitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.