Pas endavant per al nou pàrquing públic de Can Cadena


  • Comparteix:

Imatge del centre de transformació / Foto: EMD de Valldoreix

Imatge del centre de transformació / Foto: EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix iniciarà aquesta setmana les obres de retirada de les línies elèctriques subterrànies de Can Cadena. És el primer pas per adaptar l'espai per habilitar-hi un nou pàrquing públic a la zona. Està previst que aquests primers treballs s'allarguin entre un i tres mesos.

Les obres impliquen retirar la xarxa elèctrica de baixa i mitja tensió, que funciona sota el subsòl, cap a l'exterior de la via pública. Això inclou l'enderroc i el canvi d'emplaçament del centre de transformació, la retirada de dos pals de formigó i un replantejament de les connexions elèctriques soterrades. El pressupost d'aquestes accions arriba als 110.000 euros.

De moment, els treballs no afectaran de manera greu el trànsit als carrers de l'entorn, però poden haver-hi modificacions en la circulació, que no es preveu que quedi tallada. Tampoc hi haurà cap limitació per a la floristeria VallVerd.

Una vegada completats els treballs elèctrics, la intenció de l'EMD de Valldoreix és arranjar la zona per a la construcció d'un nou pàrquing.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.