La tapa guanyadora estava formada per tres torrades, una de formatge blau amb codony i anxova, una de bull negre amb formatge de cabra i ceba caramelitzada i una altra amb sobrassada de Mallorca amb brie i mel de granja.
Era la primera vegada que el VdGust participava en aquesta iniciativa d'Estrella Damm, i Gràcia reconeix que el primer dia els va 'costar' per la quantitat de persones que van acostar-se al restaurant. A més, durant el certamen l'establiment només va oferir les tapes i no ho va combinar amb l'activitat habitual. Segons el propeitari, més de 2.000 persones van tastar la tapa en els vuit dies que va estar obert durant el Sant Cugat va de tapes. El responsable del local també ha agraït la tasca del seu equip, que va tornar uns dies abans de les vacances per participar del certamen.
Oriol Gràcia
És una satisfacció perquè hem aconseguit el que buscàvem, que la gent vingués al nostre establiment i que sortís content amb el que els oferíem. Amb aquesta tapa volíem fer una petita mostra de la nostra cuina.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.