Cugat.cat sorteja entrades dobles per a dues funcions del Circ Raluy Legacy


  • Comparteix:

Cartell de l'espectacle / Foto: Circ Raluy

Cartell de l'espectacle / Foto: Circ Raluy

Cugat.cat sorteja 10 entrades dobles per assistir a l'espectacle del Circ Raluy Legacy, que s'instal·larà del 17 al 27 de maig al parc de l'Arborètum de Sant Cugat. Els primers cinc guanyadors podran assistir amb un acompanyant a la funció d'aquest divendres a dos quarts de set de la tarda. Els interessats hauran de clicar 'M'agrada' a la publicació de Facebook fixada, en què s'enllaça aquesta notícia, i compartir-la. La data límit per participar-hi és aquest dijous a la una del migdia. Els guanyadors seran triats a través del web Sortea2.com i només hauran de dirigir-se a taquilla i dir el seu nom.

Dilluns que ve s'obrirà el sorteig de les altres cinc entrades dobles, que serviran per assistir a la funció de divendres 25 a dos quarts de set de la tarda, i en el qual s'hi podrà participar fins dijous 24 a la una del migdia.

La nova gira del Circ Raluy Legacy arriba a Sant Cugat renovada, amb nous intèrprets i números per emocionar tant als més petits com als adults. Es tracta d'un espectacle fruit de l'experiència de cinc generacions d'artistes amb un decorat exclusiu de més de 100 anys d'antiguitat que faran viatjar en el temps al públic. L'espectacle té una durada de dues hores. Coneix aquí l'horari de totes les funcions a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.