Sant Cugat acollirà el Congrés d'Acústica de Catalunya el 2020


  • Comparteix:

Les anteriors seus de l'Acusti.cat han estat Terrassa i Sabadell / Font: Diba.cat

Les anteriors seus de l'Acusti.cat han estat Terrassa i Sabadell / Font: Diba.cat

Sant Cugat acollirà el 2020 la tercera edició de l'Acusti.cat, un congrés de referència del sector acústic de Catalunya on els professionals poden intercanviar coneixement i discutir les millors solucions possibles per al control i la gestió de la contaminació acústica en l'escenari actual i futur. Ponències, tallers i treball en xarxa en un esdeveniment inclusiu, multitemàtic i multisectorial que convidarà a la reflexió i al debat. L'Acusti.cat se celebra cada dos anys coincidint amb el Dia Internacional de la Conscienciació sobre el Soroll.

L'anunci de la seu de la tercera edició s'ha fet en l'acte de cloenda del II Congrés d’Acústica de Catalunya, que s'ha fet enguany a Terrassa. Precisament en aquesta cita, l'Ajuntament ha presentat la prova pilot dels nous fanals intel·ligents que avisen de l’excés de soroll.

La cita del 2020 serà el 25 i 26 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.