2.000 infants posen a prova la seva regularitat a la 60a Marxa Infantil aquest diumenge


  • Comparteix:

Les parelles de marxaires tornaran a envair Collserola

Les parelles de marxaires tornaran a envair Collserola

Un miler de parelles d'infants d'entre set i dotze anys participaran a la 60a Marxa Infantil d'aquest diumenge, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Després de l'ajornament de fa dues setmanes, les previsions meteorològiques sí que permeten celebrar una de les activitats més tradicionals de la ciutat. La principal novetat d'enguany és el canvi de recorregut, que s'escurça uns 200 metres i que no arribarà finalment fins a Can Coll. La sortida serà a les nou del matí a l'avinguda del Pla del Vinyet.

Enguany, un euro de la inscripció, que té un cost de 13,50 euros, es destinarà al programa educatiu i d'integració d'infants amb trastorn de l'espectre autista del Grup TEA Sant Cugat.

Sortida i arribada de la Marxa
El punt de sortida és a la intersecció del parc de Ramon Barnils i l'avinguda del Pla del Vinyet a les nou del matí. La sortida es farà per ordre de pitrall fins a les onze del matí. L'arribada serà al mateix punt i la previsió és que les parelles hagin finalitzat el recorregut entre les dotze del migdia i un quart de tres de la tarda.

Consells bàsics de l'organització
És indispensable que es portin botes en lloc de sabates esportives.

El vestit haurà de ser adient al clima de primavera i es recomana xandall sencer i un cangur per si fa fresca al matí.

Es recomana dur una motxilla per posar-hi la cantimplora i l'equipament que calgui. Els participants han d’anar amb les mans lliures i còmodes per caminar.

Cal portar l'esmorzar i l'aigua de la cantimplora ha de ser a temperatura natural i no freda. Hi ha contenidors de recollida selectiva al punt de sortida i als controls.

El recorregut
/



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.