L'alumnat del Pla i Farreras podrà certificar el coneixement d'idiomes a través del mateix centre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'institut Pla i Farreras

Imatge d'arxiu de l'institut Pla i Farreras

L'alumnat de l'institut Joaquima Pla i Farreras podrà certificar amb exàmens al mateix centre els seus coneixements en llengües estrangeres en els nivells B1 i B2, en col·laboració amb l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI). L'institut santcugatenc és un dels 39 centres seleccionats que participen en el programa experimental del Departament d'Ensenyament de la Generalitat que té per objectiu millorar la competència en idiomes estrangers de l'alumnat d'estudis obligatoris i postobligatoris.

El director del Pla i Farreras, Oriol Rodon, ha explicat a Cugat.cat que el programa està en fase molt inicial, però que forma part de l'aposta pel plurilingüisme del centre.

Oriol Rodon

El centre aposta pel plurilingüisme. Ja fa anys que fem una de les matèries en anglès i també tenim francès com a primera llengua estrangera. Hi ha nanos que fan tres o quatre idiomes al centre. És una continuïtat del projecte de plurilingüisme del centre.


El programa inclou un treball col·laboratiu i en xarxa amb el professorat de l'EOI i del centre, que rebrà formació específica al voltant de les proves de certificació. Els centres participants duran a terme el projecte durant tres cursos escolars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.