Les 10 notícies de Cugat.cat més llegides del 2017


  • Comparteix:

Roche, al capdavant del rànquing de les notícies més llegides a Cugat.cat

Roche, al capdavant del rànquing de les notícies més llegides a Cugat.cat

L'oferta de feina de Roche per contractar 40 professionals és la notícia més llegida a Cugat.cat el 2017. El tancament de la Carpa Sant Cugat i la resposta municipal a la reducció d'un ciutadà per part d'un policial local són altres de les informacions més llegides l'any passat.

Aquestes són les notícies més llegides:

1.- Roche busca una quarantena de treballadors per a la seu de Sant Cugat. Roche Diabetes Care (RDC) buscava professionals arran de la instal·lació a Sant Cugat del seu centre digital global. L'obertura d'aquesta unitat ha suposat que la companyia hagi generat més d'un centenar de llocs de feina.

2.- La Carpa Sant Cugat tanca pel desnonament de l'empresa gestora. La Carpa Sant Cugat baixava la persiana just fa un any després que el jutjat decretés el desnonament de l'empresa que l'administrava. La decisió del jutge era fruit de la denúncia per impagament que va interposar la propietat de la discoteca, Set Ball. El Grup Moon Sant Cugat, representants dels exgestors de La Carpa, es presentaven com a víctimes d'un engany i no descarten reobrir la discoteca.

3.- La Policia Local analitzarà l'actuació d'un agent que va reduir un ciutadà al mercat de Torre Blanca. Un vídeo a les xarxes que mostrava un policial local reduint un ciutadà al passeig de Torre Blanca va aixecar polsaguera. La Policia Local va dir que estudiaria l'actuació de l'agent per determinar si la intervenció s'ajustava als paràmetres que pertocaven.

4.- Obre el restaurant A la fresca al passeig d'Olabarria. L'obertura al juliol d'A la fresca portava a Sant Cugat una proposta gastronòmica basada en la brasa i la cuina mediterrània. L'establiment l'obren els propietaris del Sugoi i els de La Barra, dos locals santcugatencs, i està situat al número 69 del passeig d'Olabarria.

5.- Dues santcugatenques, entre els ferits a l'atemptat. L'atemptat terrorista de l'agost a Catalunya es cobrava dues ferides santcugatenques, víctimes de l'acció de Barcelona. Les dues veïnes de Sant Cugat van rebre l'alta mesos després.

6. - El restaurant La Consentida obre portes a l'avinguda de Lluís Companys. L'obertura d'un altre restaurant també apareix en el rànquing del més llegit a Cugat.cat el 2017. El local obria just fa un any al número 31 de l'avinguda de Lluís Companys. El restaurant fusiona diversos estils culinaris i és hereva del restaurant Sant Cugat 52.

7.- Denunciat el The Police per fer fora un santcugatenc per portar un llaç groc. El santcugatenc Miquel Delclòs, membre de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i d'Òmnium Cultural de Sant Cugat, va denunciar el bar The Police 080 perquè l'establiment el va fer fora per portar un llaç groc a la camisa 'en solidaritat amb els presos polítics'.

8.- L'Ajuntament estudia obrir expedient a la discoteca Teatre per un 'xou' amb Jesucrist ballant 'reggaeton'. L'Ajuntament va anunciar que valoraria obrir un expedient informatiu a la discoteca Teatre després que s'hi representés a l'abril un xou sobre la passió de Crist que va generar polèmica a les xarxes. Una campanya a Change.org va recollir milers de suports perquè la discoteca es disculpés. La discoteca és de titularitat pública i la gestió està cedida.

9.- La família de l'implicat a la baralla de l'estació de la Floresta denuncia tracte 'desproporcionat' dels agents. La família del menor involucrat en una picabaralla a l'estació de FGC de la Floresta assegurava que el noi no va agredir ningú i presentava denúncia pel tracte 'desproporcionat' dels agents de seguretat privada. Mossos va obrir diligències al jutjat i a la fiscalia de menors i va identificar tots els agents.

10.- Una jove santcugatenca recull taps per finançar-se una nova cadira de rodes. La jove santcugatenca Aura Tomás va iniciar una campanya per recollir taps de plàstic amb la seva família per poder aconseguir part dels diners necessaris per a una cadira de rodes nova. L'Aura pateix una paràlisi cerebral de naixement que li afecta la mobilitat i necessita una cadira nova. La noia va assolir la fita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.