Virginia Fargas recull la panera de Cugat.cat, valorada en 750 euros

Virginia Martínez, a l'estudi 1 de Cugat.cat

Societat

Publicat el 23/des/17 per Joanmi Fernández

Virginia Fargas ha estat la guanyadora de la panera del 2017 de Cugat.cat, valorada en 750 euros en vals de productes nadalencs, menús de restaurants, una sessió de massatge, un curs d'anglès, llibres, forfets per anar a esquiar i entrades per al Teatre-Auditori, entre d'altres. En total hi han participat 295 seguidors del mitjà multimèdia.

Fargas, veïna del centre, ha explicat que és seguidora de Cugat.cat i va veure l'anunci del sorteig a través del perfil del mitjà a Facebook.

Virginia Fargas

Sóc usuària de Cugat.cat i us segueixo a Facebook. Vaig veure un dia l'anunci i la panera valia molt la pena, així que vaig decidir participar al sorteig.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per poder participar-hi, els seguidors de la web de Cugat.cat havien de respondre quina notícia és la més destacada del 2017. En el cas de la guanyadora de la panera, va triar la mobilització social de l'1-O.

Virginia Fargas

No sé si pel moment polític que estem vivint, però el que em va venir al cap va ser la participació tan alta que hi va fer al referèndum de l'1 d'octubre

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquests són els regals que ha aconseguit Virginia Fargas, gràcies a la col·laboració de 26 comerços i empreses de Sant Cugat: