El CPA entra per primera vegada a la junta de la FECAC amb Miguel Jiménez


  • Comparteix:

Imatge de la nova junta de la FECAC / Foto: FECAC

Imatge de la nova junta de la FECAC / Foto: FECAC

El president del Centro Popular Andaluz (CPA), Miguel Jiménez, és el nou vicepresident de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), després que l'entitat hagi ratificat aquest dissabte amb el 95% dels vots l'única candidatura que s'havia presentat. La incorporació de Jiménez a la junta suposa la primera vegada que el CPA de Sant Cugat té representació a l'òrgan gestor de la federació.

Es tracta d'una llista continuïsta amb la tasca feta fins ara, ja que està encapçalada per l'actual president, Daniel Salinero (Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastora Almonteña de l'Hospitalet), i té a Paquita Marín (Casa Andalucía de Barcelona) com a secretària general i a Mari Cruz Durán (Casa Andalía de Castelldefels) com a tresorera. Completen la proposta 10 vocalies més, cadascuna d'elles de diferents àrees.

El nou vicepresident de la FECAC i president del CPA, Miguel Jiménez, ha explicat a Cugat.cat que entoma el càrrec 'amb molta il·lusió', en tractar-se d'una entitat que organitza esdeveniments com la Fira d'Abril i el Rocío.

Miguel Jiménez

Entrar directament a una vicepresidència en un càrrec en què s'organitza la Fira d'Abril o el Rocío ho entomo amb molta il·lusió i orgull per la responsabilitat que ens han donat. Era un dels objectius que teníem, estar més ficats en el món organitzatiu a Sant Cugat i a Catalunya. Tenim un dels centres més importants, més grans i complets de Catalunya i a part de tenir-lo s'ha de demostrar.


Jiménez va entrar a la junta directiva del CPA el 2015 i va prendre el relleu a Antonio Rodríguez a la presidència aquest abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.