Les obres per enllaçar l'A2 i l'AP7 es reprendran a l'estiu i s'allargaran 20 mesos


  • Comparteix:

Un imatge de l'enllaç en el seu estat actual / Foto: Google Maps

Un imatge de l'enllaç en el seu estat actual / Foto: Google Maps

Les obres de l'enllaç entre l'A2 i l'AP7 es reprendran aquest estiu i haurien d'estar acabades en un termini de 20 mesos. Aquest és el compromís que ha adquirit el director general de carreteres del ministeri de Foment espanyol amb representants de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, amb els quals s'ha reunit aquest dimarts. Es tracta d'una obra que s'hauria d'haver completat fa 10 anys, però que va veure com s'aturava per les retallades el 2010.

L'enllaç estalviarà fer una volta de 12 quilòmetres per carreteres comarcals als 40.000 vehicles que calcula que hi passen el ministeri. La major part de l'obra està acabada i, per poder completar-la, cal que s'aprovin les modificacions del pla i l'augment del pressupost de 50 a 76 milions.

El ple de març va demanar un calendari clar
Sant Cugat va demanar al març al govern espanyol que reprengués i finalitzés les obres de la connexió entre l'A2 i l'AP7 'amb un calendari clar i detallat de la seva execució' que garantís que el tram es posaria en funcionament aquest any. La petició va arribar després d'una moció del PSC amb el suport de Convergència que va esdevenir institucional, on també s'instava l'executiu estatal a incloure les partides pressupostàries necessàries perquè les obres es reiniciessin i no es tornessin a aturar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.