El SEM atén un part en curs enmig d’una retenció al peatge dels Túnels de Vallvidrera


  • Comparteix:

Túnels de Vallvidrera

Túnels de Vallvidrera

El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès aquest dimecres un part en curs en una retenció al peatge dels Túnels de Vallvidrera. El SEM ha rebut la notificació del trencament de la bossa d'aigües d'una dona de 34 anys. L'avís s'ha produït des del cotxe de la dona, enmig d'una retenció a la C16 causada per un accident, al peatge del túnel, mentre es dirigia a l'hospital per donar a llum.

Els equips del SEM s'han posat en marxa. Als set minuts hi ha arribat la primera unitat, de Suport Vital Avançat, i dos minuts més tard, la segona, de Suport Vital Bàsic. Quan faltaven deu minuts per a les deu del matí, els professionals han decidit activar l'helicòpter medicalitzat del SEM per un cas de part complex imminent. En sis minuts, l’helicòpter ha aterrat al mateix peatge.

L'equip mèdic de l'helicòpter del SEM ha valorat l'evolució i la complexitat del part i ha decidit fer el trasllat de la dona a l’Hospital de Sant Joan de Déu, amb la unitat de Suport Vital Bàsic, ja que el procés contraindicava el transport aeri de la pacient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.