Cuina i Dolç, a partir d'aquest dissabte a la plaça d'Octavià, amb tastets creatius, xerrades i activitats de 'showcooking' amb la participació, entre d'altres, de la Fundació Alícia.
Tast de cervesa i vermut, a partir d'avui a la plaça del Rei, amb elaboradors locals i una zona dedicada a La Haba, la ciutat extremenya agermanada amb Sant Cugat.
Tast de vins, a partir d'avui al Celler Modernista, amb la participació de sis vinaters santcugatencs i productors italians de l'Alba, municipi italià agermanat amb Sant Cugat.
Becaina, a partir d'aquest dissabte als jardins del Monestir, lloc on relaxar-se i compartir l'experiència a les xarxes socials.
Horaris
Divendres, de set a onze de la nit.
Dissabte, de dotze del migdia a onze de la nit.
Diumenge, de dotze del migdia a deu de la nit.
Menús especials de mig centenar d'establiments
En paral·lel a la mostra enogastronòmica, una cinquantena de restaurants ofereix fins diumenge un menú que englobarà els plats més representatius de cada negoci a un preu tancat. Es pot consultar el llistat d'establiments a la web app Vedegust.santcugat.cat.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.