Hora Bruixa denuncia 'les petites violències diàries' que viuen les dones amb motiu del 25N


  • Comparteix:

Dones de totes les edats han unit el seu clam davant del Monestir en el Dia Internacional contra la Violència envers la Dona

Dones de totes les edats han unit el seu clam davant del Monestir en el Dia Internacional contra la Violència envers la Dona

Hora Bruixa ha alçat la veu en contra de 'les petites violències' que viuen les dones diàriament aquest divendres amb una performance davant del Monestir. El col·lectiu feminista ha convocat dones de totes les edats que s'han unit en un cercle al mig de la plaça d'Octavià exposant accions quotidianes on la dona és objecte de violència. L'acte ha criticat que aquestes situacions vénen provocades per un sistema 'paternalista i patriarcal'.

'No hi som totes, falten les mortes' és el clam que s'ha fet sentir aquest divendres a la plaça d'Octavià amb la veu de dones de totes les edats que, convocades per Hora Bruixa, han mostrat el seu rebuig a la violència envers les dones.

L'acció ha posat de manifest que la violència de gènere afecta dones de totes les condicions i edats. Ho explica una de les membres d'Hora Bruixa, Carlota de Sojo.

Carlota De Sojo

En un dia com avui les dones hem sortit al carrer per reivindicar totes les petites violències que vivim cada dia pel simple fet de ser dones. I no les patim perquè si, sinó perquè el sistema paternalista i patriarcal en el qual vivim sustenta aquestes violències.


Després de la concentració a la plaça d'Octavià, que ha aplegat una quarantena de persones, les participants han marxat a Barcelona per unir-se a la manifestació unitària contra la violència envers les dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.