La gelateria El Rocambolesc de Girona, creada per Jordi Roca, ha estat la guanyadora del concurs Millor Pasta de Te de l'Estat 2016, que organitza la publicació 'Dulcypas', amb seu a Sant Cugat. Dos establiments santcugatencs, Chocolat Factory i Andonie Pastissers, han rebut una distinció del certamen com a finalistes.
La pasta guanyadora és una creació del pastisser Abraham Balaguer, que ja va ser el creador del millor croissant de l'Estat espanyol el 2012. Es tracta d'una pasta en forma cònica farcida de crema de pinyó, llimona i caramel. El jurat, format per 10 pastissers de renom, l'ha escollit com la millor proposta d'entre les 230 pastes que s'han presentat a concurs.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.