La Fundació Iván Mañero i l'ONG AMIC reuneixen 400 persones i 23.500 euros en el 7è sopar solidari


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Elsa Anka, Beth, Mireia Canalda, Mañero, Vicky Martín Berrocal, Lara Dibildos i Carla Lladó

D'esquerra a dreta, Elsa Anka, Beth, Mireia Canalda, Mañero, Vicky Martín Berrocal, Lara Dibildos i Carla Lladó

La Fundació Doctor Iván Mañero i l'l'ONG AMIC han recaptat aquest dijous 23.500 euros en la 7a edició del sopar benèfic que organitzen cada any pels programes que tenen en marxa a Guinea Bissau. Més des 400 persones s'han donat cita a l'Hotel Qgat & Events, en una vetllada que ha comptat amb cares conegudes de l'espectacle com Gisela, Lara Dibildos i Vicky Martín Berrocal entre d'altres.

Entre els projectes que impulsen la fundació i l'ONG, hi ha la creació d'un nou quiròfan al Centre Mèdic Emanuel, l'ampliació i dotació de material a l'Espai de Salut de Biombo, la creació de brigades de salut, la formació en prevenció de riscos i en mesures higièniques a la llar, entre d'altres.

Tot forma part del programa #InyecciónDeVida busca millorar la salut materno-infantil al país africà. El responsable de la iniciativa, el doctor Iván Mañero, ha explicat que la col·laboració amb la causa es produeix al llarg de l'any.

Iván Mañero

Els sopars com aquest no tenen un objectiu recaptatori, sinó informatiu. Volem donar comptes del que hem fet amb els diners de l'any anterior. La gent col·labora al llarg de l'any.


Lara Dibildos, Beth, Vicky Martín Berrocal i Elsa Anka són algunes de les cares conegudes que han assistit a l'acte.

La iniciativa ha recaptat 23.500 euros amb la venda dels tiquets, el sorteig de regals i les donacions al compte bancari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.