Joan Carbó
La idea és no posar-nos límits, mirar enrere, entendre el que s'ha fet per mirar el que s'ha fet. A partir d'aquí, reunir aquest coneixement i transmetre'l per crear un nou moviment a l'entorn de les begudes alcohòliques casolanes.
El projecte pretén també recopilar i estructurar aquest coneixement per poder-lo divulgar posteriorment, bé sigui amb la publicació de les receptes i els mètodes o a partir de xerrades i conferències que puguin contribuir a revitalitzar la cultura de l'elaboració de begudes alcohòliques que, segons Carbó, està en perill.
Joan Carbó
Estem en un moment de degeneració, regressió i destrucció. Avui vas a qualsevol establiment i et serveixen tequila, whisky, rom, ginebra i no et donen opció a preparar un combinat amb una beguda local.
El primer producte d'aquesta investigació podria ser publicat en els propers dos anys.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.