La DesPlaça Jove omple avui el parc Ramon Barnils amb activitats, concerts i jocs populars


  • Comparteix:

La DesPlaça Jove oferirà concerts

La DesPlaça Jove oferirà concerts

La DesPlaça Jove proposa aquest dijous al parc Ramon Barnils activitats, concerts i jocs populars. La jornada comença a dos quarts de sis de la tarda amb un torneig del joc Catan organitzat pel Front Freak i continua a les sis de la tarda amb la Lechera's Battle II, una batalla de galls organitzada per Jarcha Crew.

El pregó d'inici de la DesPlaça Jove és a dos quarts de deu. A les deu del vespre comença la Desparta Jove, una competició que s'allargarà tres nits, on totes les entitats organitzadores posaran a prova el treball en equip dels participants en reptes espartans.

A les onze del vespre, pujaran a l'escenari de La Pua els grups proposats per Flattown All Stars: El Gremio, RCA Flacos i El Punto, Nerko, Mario Nieto, RCA Victor i Jai el Flaco.

A dos quarts d'una de la nit, Sr.Wilson i The Island Defender ompliran la plaça amb sons de reggae i 'dancehall'. La batucada de A Batida do Tambor tancarà la nit a dos quarts de quatre de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.