El restaurant Sabàtic ha obert a la plaça de Pep Ventura amb una proposta basada en la cuina mediterrània fusionada amb la cuina internacional enfocada a compartir plats. Els seus propietaris han traslladat a la seva carta, no ofereixen menú, els coneixements adquirits després d'anys de viure en països com Itàlia, França, Anglaterra i Sud-àfrica.
El disseny del local i de la vaixella és un dels punts forts del Sabàtic. L'estudi santcugatenc MCIM arquitectura ha estat l'encarregat del disseny del restaurant i Ariadna Russó, una de les responsables del local, ha assumit el disseny dels plats al seu estudi del carrer de Sabadell. Russó explica que gairebé tots els elements del restaurant estan fets artesanalment.
Ariadna Russó
Tot està fet per nosaltres o per amics nostres. Per exemple, les làmpades, les tasses, les cadires i les fustes per als formatges.
El Sabàtic obre només a les nits, excepte els dissabtes i els diumenges, que també obre al migdia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.