Josep Gomez
Sempre hi ha una mica de melancolia i de records de tots aquests anys que hem viscut d'aquesta feina. Des dels onze anys, sóc al celler.
Al 1992, el Celler es va convertir en un establiment de vins especialitzat i s'hi va afegir un petit restaurant per tastar vins de la botiga acompanyats per embotits, formatges i patés. A partir d'ara els propietaris del Celler es dedicaran en exclusiva a la producció de vi, es tracta del Maius, fruit de les vinyes situades al Barranc de la Bruixa, al municipi de la Morera de Montsant a la comarca del Priorat. Gomez explica com viuen aquest canvi.
Josep Gomez
Ho afrontem com una etapa amb molta il·lusió. Serà un canvi total, més lliure d'horaris i que converteix una afició en una manera de viure.
El Maius ha rebut reconeixement internacional en diverses ocasions. A partir d'ara el local es llogarà i passarà a ser un negoci relacionat amb el món de la decoració.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.