Unes 150 persones se solidaritzen amb el Baobab per l'expedient obert per l'Ajuntament


  • Comparteix:

Unes 150 persones s'han concentrat aquest diumenge davant el bar Baobab per rebutjar l'expedient sancionador obert per l'Ajuntament al local per obrir la nit de Nadal fora de l'horari permès. Com a gest de protesta i de suport a l'establiment, s'han cantat nadales i s'ha llegit el manifest amb el qual el propietari recull signatures d'adhesió.

La sanció a què s'exposa el local és d'entre 1.000 i 10.000 euros per 'infracció greu'. L'expedient neix després que la Policia Local es desplacés al Baobab la nit de Nadal 'per queixes veïnals', segons el plec de càrrecs. El document recull que els agents van trobar el local obert a les tres i a tres quarts de quatre de la matinada, quan l'horari permès és fins a les onze de la nit.

De la seva banda, el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ja va assegurar que, tot i que fa 27 anys que el bar Baobab obre la nit de Nadal fora de l'horari permès, l'Ajuntament no ha actuat fins ara per manca de queixes a la Policia Local.

Davant aquests fets, alguns clients s'han acostat al bar per donar suport al seu propietari, Halassane N'Diaye. La protesta, convocada per missatgeria instantània, s'ha desenvolupat en un ambient festiu, durant la qual s'han cantat nadales i s'ha llegit un manifest. Participants com Aina Serra, Francesc Carbó i Josep Vicent Arnau expliquen les raons per donar suport a l'establiment.

Clients

És un dia a l'any, una trobada popular, la gent ve perquè li agrada compartir una nit especial. / Venim a donar suport al nostre amic Halassane, una persona molt especial. / És una nit on tothom està de festa. A més és una persona que mai no dóna problemes.


N'Diaye ha iniciat una recollida de signatures, que té previst entregar aquest dilluns a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.