El Banc del Temps arriba als 474 socis en l'onzè aniversari


  • Comparteix:

Una imatge de l'acte de celebració

Una imatge de l'acte de celebració

El Banc del Temps arriba a l'onzè aniversari amb 474 socis actius, 10 més que l'any passat. Aquest espai ha propiciat 116 intercanvis entre els seus socis durant el 2015, entre els quals destaquen, com és habitual, els intercanvis grupals. Els socis han celebrat l'aniversari aquest dissabte a la Casa de Cultura amb la participació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, la narració d'un conte escrit per una sòcia i karaoke.

Els intercanvis més demandats són els d'idiomes. Els grups per aprendre anglès, francès i italià encapçalen una llista que també inclou, per exemple, sessions de txi kung, lectura comentada i dibuix. Entre els intercanvis individuals, els més populars són els de reparacions domèstiques i d'informàtica.

El Banc del Temps creix aquest any en socis, però també en paritat. Tot i que les sòcies continuen sent majoria, a poc a poc la iniciativa va sumant també els homes, que aquest any han augmentat la presència i suposen un 40% dels membres.

La tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, ha remarcat l'èxit de la iniciativa, que es va posar en marxa el desembre del 2004, i ha assegurat que és una proposta que es pot estendre, com s'ha fet a l'escola Turó de Can Mates.

Susanna Pellicer

Es pot replicar fins i tot entre associacions. Veure com una AMPA ha après del banc oficial és un exemple que això és un camí de futur.


Pellicer també ha afegit que l'objectiu per aquest any és mantenir la força del projecte ja que 'hi ha casos d'altres bancs que quan arriben a l'èxit s'acaben desfent'. L'acte de celebració ha acabat amb un pica pica a càrrec dels socis del Banc del Temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.