Els Ambaixadors Reials reben centenars d'infants per fer arribar les cartes a Ses Majestats


  • Comparteix:

Un Ambaixador Reial recull la carta d'una nena

Un Ambaixador Reial recull la carta d'una nena

Centenars d'infants han entregat les seves cartes als Ambaixadors Reials aquest dilluns al Celler Modernista. L'amenaça de pluja no ha estat un impediment perquè grans i petits gaudissin d'una trobada amenitzada per l'animador Pep Callau i el ritme dels Kata Kitinga.

Els dos ambaixadors han arribat puntualment al Celler pujats en un Ford Mustang vermell i repartint caramels a les famílies que ja feien cua. El canvi d'emplaçament -els anys anteriors la trobada havia tingut lloc a la plaça de Barcelona- ha permès resguardar els assistents de les lleugeres precipitacions que han caigut durant la tarda.

Un dels Ambaixadors Reials ha posat en valor el comportament dels infants santcugatencs durant l'any passat.

Ambaixador Reial

S'han comportat molt bé, com sempre, són maquíssims. Aquests dies no tenim ni un minut de descans. El dia no és fred i acompanya la gent a sortir al carrer.


La canalla té ben clar quins regals vol rebre aquest dimecres.

Infants

Una classe de Playmobil, perquè el Pare Noel m'ha portat una joguina gegant. / Volem el Lego, un 'Scalextrix' i unes sabatilles amb rodes. / He demanat moltes coses. / Una fada voladora. / Uns cascos.


La recepció dels Ambaixadors Reials d'aquest dilluns és l'avantsala a l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient, que aquest dimarts a la tarda recorreran els carrers de Sant Cugat, dels districtes i de Valldoreix per repartir caramels a la canalla i per recollir les cartes d'última hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.