El centre de Sant Cugat rep avui els Reis Mags d'Orient


  • Comparteix:

Els Reis visitaran els nens i els portaran llaminadures

Els Reis visitaran els nens i els portaran llaminadures

Els Reis Mags d'Orient arriben aquest dimarts al centre de Sant Cugat per repartir il·lusió i regals entre la ciutadania. A les cinc de la tarda, Ses Majestats arribaran en helicòpter al parc de l'Arborètum i seran rebuts per l'alcaldessa, Mercè Conesa, que anirà acompanyada per primera vegada per dos representants del Consell d'Infants de la ciutat: l'alumna de 6è de Primària de l'escola Avenç, Aina Priante, i l'alumne de 5è de Primària de La Farga, Juan Llaquet.

Una vegada hagin aterrat els Reis, l'alcaldessa els donarà la benvinguda i els representants del Consell d'Infants els faran arribar els desitjos dels nens i les nenes. Tot seguit, els Reis pujaran a les carrosses per començar la cavalcada, que recorrerà els principals carrers del centre per on repartiran fins a tres tones de caramels sense gluten.

A dos quarts de set de la tarda, Ses Majestats faran l'adoració del Nen Jesús a la plaça d'Octavià i a les vuit del vespre arribaran a la plaça de Barcelona on faran el tradicional parlament i recolliran les cartes de la quitxalla que encara no l'hagi entregat. La cavalcada, organitzada pels Amics dels Veterans i la Regalèssia i l'Ajuntament, premiarà un any més les millors carrosses.

El membre de l'entitat, Joan Gómez, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que l'activitat serà contínua abans i durant l'arribada de Ses Majestats.

Joan Gómez

Està preparat perquè Ses Majestats estiguin allà fins que tot acabi. Hi haurà animació fins que no arribin els Reis.


Recorregut
Parc de l'Arborètum, avinguda Pla del Vinyet, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, avinguda de Rius i Taulet, avinguda de Catalunya, carrer d'Enric Granados, plaça de Sant Pere, carrer Major, carrer de Plana de l'Hospital, camí Vell de Sabadell, carrer de Salvador Espriu, passeig de Francesc Macià, carrer de l'Orient, plaça d'en Coll, carrer de la Creu, carrer de la Torre, carrer Santiago Rusiñol, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santa Maria, plaça de Doctor Galtés, carrer de Valldoreix, carrer de Sant Antoni i plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.