Una santcugatenca guanya 2.000 euros al mes durant un any amb la Grossa


  • Comparteix:

Marta Camats amb la Grossa / Foto: ACN

Marta Camats amb la Grossa / Foto: ACN

La santcugatenca Marta Camats ha estat la primera guanyadora del premi extraordinari de 2.000 euros al mes durant un any del sorteig especial de la Grossa que s'ha celebrat aquest dilluns entre els més de 40.000 participants que han enviat una foto amb un número de la Grossa. La veïna va comprar la butlleta l'11 de setembre, segons ha explicat la secretària d'Hisenda, Elsa Artadi.

Camats va participar quatre vegades per correu electrònic i també per Facebook amb quatre bitllets de diferent número. La fotografia guanyadora ha estat la del número 03387, sèrie 005, adquirit a l'estanc 173 de Barcelona, situat a l'avinguda Diagonal cantonada carrer Numància. La guanyadora cobrarà el premi entre gener i desembre.

Amb relació a les vendes del sorteig de la Grossa que s'ha de celebrar el 31 de desembre, la secretària d'Hisenda, Elsa Artadi, ha explicat que de moment les vendes superen els 19 milions, una xifra similar a les de l'any passat en aquest mateix període. Artadi preveu que un bon resultat de vendes seria arribar als 24 milions de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.