El proper president d'Òmnium Cultural vol augmentar les activitats als districtes


  • Comparteix:

Lluís Bonet prendrà el relleu a Maria Rosa Caballé a la secció local d'Òmnium Cultural

Lluís Bonet prendrà el relleu a Maria Rosa Caballé a la secció local d'Òmnium Cultural

Òmnium Cultural es marca com a objectiu incrementar el nombre d'activitats als barris i districtes més allunyats del centre. És una de les propostes que planteja la propera junta que presidirà Lluís Bonet a partir de divendres de la setmana que ve.

La nova junta, de caràcter continuïsta, també vol arribar a un públic més jove. El 2012 l'entitat va crear la branca Joves d'Òmnium Sant Cugat per promocionar l'associació entre la població més jove del municipi però no va arrelar.

El proper president d'Òmnium, Lluís Bonet, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat, que aquest continua sent un dels objectius de la junta.

Lluís Bonet

Rejovenir l'entitat és un objectiu important. Estem convençuts que amb la quantitat de criatures i de parelles joves que hi ha a Sant Cugat ho aconseguirem.


Òmnium Cultural organitza activitats a la ciutat com la Nit Literària i el premi Pere Ferrer de narrativa. En l'actualitat la delegació local té uns 1.300 socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.