Marc Escolano
Cada vegada hi ha més pans artesanals i ecològics, hi ha més consciència de la gent i els forns fan pans artesanals. Abans va haver-hi el 'boom' del pa industrial però cada cop, hi ha més pa artesanal.
La percepció dels consumidors és que es tracta de productes més saludables, tot i que en alguns casos cars.
Consumidors
La informació hi és, tu has de prendre la decisió de si prefereixes menjar més sa o menys. El que també va relacionat és el preu que no és assequible al mercat. No sé perquè un producte sense intermediaris ha de ser més car.
De la seva banda, els paradistes del Mercat de Segona mà valoren l'afluència de públic que aconsegueix aquesta proposta, però creuen que encara s'ha de sensibilitzar més sobre la reutilització, com ha destacat el paradista Jordi Márquez.
Jordi Márquez
Crec que hi ha poca cultura de tornar a vendre les coses. A Europa hi ha més consciència de donar-li una altra oportunitat a l'objecte quan ja no l'utilitzes, però aquí es fa poc.
El Mercat de Segona mà és trimestral i s'instal·la a la Rambla del Celler.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.