Jaume Sàbat i Núria Júlia
Estem fent una mica més de producció que l'any passat ja que la revetlla cau en dimecres i la gent no marxa. Això és bo per a nosaltres. / Aquest any esperem augmentar les vendes en proporció a l'anterior perquè la festa cau a finals de setmana i la gent no marxa. Crec que treballarem una mica més.
Tot i que les pastisseries de la ciutat ofereixen anualment alguna novetat com la coca de 'cues de cirera' de la pastisseria Sàbat o la farcida de xocolata del Petritxol, Sàbat i Júlia expliquen que les coques més sol·licitades són les de fruita confitada, crema i llardons.
Jaume Sàbat i Núria Júlia
La coca que més es ven és la típica de briox i fruita confitada. / La coca que més agrada és la tradicional de briox de fruita, la farcida de crema i la de llardons.
Pel que fa a la previsió, els santcugatencs ja han començat a fer els seus encàrrecs tot i que molts esperen al mateix dia de la revetlla per anar a comprar la coca.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.