El 'Matí de Catalunya Ràdio' s'emet avui des del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Matí de Catalunya Ràdio emet un programa especial des del Teatre Auditori

El Matí de Catalunya Ràdio emet un programa especial des del Teatre Auditori

L'equip de 'El Matí de Catalunya Ràdio', dirigit per la periodista Mònica Terribas, s'emet en directe aquest divendres des del Teatre-Auditori, que celebra el 20è aniversari. Les portes s'obriran al públic a dos quarts de nou del matí, moment en què Terribas entrevistarà l'alcaldessa Mercè Conesa. Tot seguit tindrà lloc una tertúlia amb periodistes de la ciutat, entre ells la periodista de Cugat.cat i 'La Xarxa', Marina Romero.

El 'Matí de Catalunya Ràdio' ha decidit modificar la seva programació habitual per celebrar el vintè aniversari del Teatre-Auditori. Després de l'entrevista a l'alcaldessa, s'obrirà una tertúlia amb periodistes de la ciutat com Marina Romero, l'editor de Totmedia, Ramon Grau, el director del 'Tot Sant Cugat' i el setmanari 'Diari de Sant Cugat', Josep Maria Vallès, i la cap de la secció internacional del diari 'Ara' i antiga treballadora de Ràdio Sant Cugat, Carme Colomina.

L'espai radiofònic arrenca a les sis del matí, però les portes s'obriran al públic que hagi aconseguit entrades a dos quarts de nou. El programa entrevistarà representants de la cultura de Sant Cugat com el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, i tindrà l'actuació dels grups santcugatencs The Risas, The CrazyCmos i La Porta dels Somnis, que es reuneix especialment per a l'ocasió.

El programa també enviarà una unitat mòbil a l'institut Arnau Cadell per fer-hi una connexió en directe. El centre participa al concurs 'Els Optimistes' de Catalunya Ràdio, amb Sergi Vives i Manu Guix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.