La JNC aplaudeix la posada en marxa de la sala Hoboken

Imatge dels darrers preparatius de la sala que ha obert aquest divendres

Política

Publicat el 9/nov/12 per Marc Sala

La JNC es mostra satisfeta per l'obertura, aquest divendres, de la sala Hoboken ja que considera que la ciutat guanya una nova oferta d'oci nocturn 'de qualitat'. La branca juvenil de CDC veu en aquest equipament una oportunitat per les formacions musicals i entitats de la ciutat per la disponibilitat de la sala d'acollir activitats ciutadanes. Els nacionalistes també destaquen que part del personal s'hagi contractat a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM).

La formació veu en l'obertura d'aquest espai un pas més en la diversificació de l'oferta d'oci nocturn a la ciutat amb una proposta que preveu que pot ser un referent a la comarca. A més de la vessant del lleure, el president de la secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Oriol Torres, posa en valor el fet que la sala quedarà a disposició d'entitats, bandes musicals i col·lectius que ho sol·licitin com un equipament municipal més.

Oriol Torres

Amb el conveni en surt una sala de primera qualitat que fins ara no teníem. A més, també contempla potenciar els grups locals i les entitats la podran utilitzar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En definitiva, la JNC celebra aquesta obertura per la dificultat que suposa tirar endavant un projecte d'aquestes característiques en un context de crisi com l'actual.