Valldoreix presenta un pressupost per al 2019 continuista amb 565.000 euros per a inversions


Temes relacionats

Pas endavant per al nou pàrquing públic de Can Cadena ( 2/oct/18)

Valldoreix engega la 2a edició dels pressupostos participatius, dotats amb 200.000 euros (23/jul/18)


  • Comparteix:

Seu de l'EMD de Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

Seu de l'EMD de Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

El projecte de pressupost de l'EMD de Valldoreix per al 2019 preveu gairebé 9,5 milions d'euros, dels quals 565.000 seran per a inversions. La partida per a projectes creix uns 100.000 euros respecte a l'exercici actual per l'acumulació dels pressupostos participatius, que aglutinaran 200.000 euros del 2018 i el 2019. L'arranjament de la zona verda esportiva i la construcció d'un pont, la rehabilitació del pont del Camí de la Salut, la redacció del projecte del pàrquing de Can Cadena i del pla especial de la plaça de la Centralitat i la compra de dos vehicles elèctrics són les principals inversions a executar l'any vinent.

L'equip de govern de l'EMD de Valldoreix ha presentat en audiència pública aquest dimarts els comptes per a l'any vinent. La vocal d'Economia, Elena Degollada, els valora com uns comptes 'continuistes' per les característiques del territori, però que enguany tindran el doble de partida per als pressupostos participatius.

Aquest procés ha acumulat la dotació de dos anys, ja que durant el 2018 no s'han executat projectes per poder desenvolupar el reglament dels pressupostos participatius. Així, durant l'any vinent s'executaran projectes per un valor total del 200.000 euros. El procés es troba actualment en la fase de validació de les propostes.

Pel que fa al pressupost per al 2019, el projecte es presentarà a la propera junta de veïns i s'obrirà el període d'al·legacions.


Elena Degollada

Són uns pressupostos que no m'agrada dir continuïstes però que mantenen la tònica d'anys anteriors. Hi ha poc espai per a la creativitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.