Juan Echevarría, Medalla d'Honor a la Trajectòria empresarial de Foment del Treball

L'empresari santcugatenc ha sigut reconegut al costat de Joan Castells, president de FIATC Assegurances


  • Comparteix:

Juan Echevarria Puig, al davant amb la Medalla d'Honor a la Trajectòria Empresarial / Foto: ACN (Maria Asmarat)

Juan Echevarria Puig, al davant amb la Medalla d'Honor a la Trajectòria Empresarial / Foto: ACN (Maria Asmarat)

Foment del Treball ha distingit l'exlíder de Mutua Universal, el santcugatenc Juan Echevarría, per la seva Trajectòria Empresarial. La patronal ha destacat d'Echevarría que ha estat una 'figura referent' en el món empresarial, docent, social i institucional, després d'estar al capdavant d'empreses com FESCA, Nissan Motor Ibèrica i Mutua Universal, entre altres. La mateixa nit també han reconegut la feina del president de FIATC Assegurances, Joan Castells, amb la Medalla d'Honor a l'Empresari de l'Any. D'ell han destacat que amb el seu lideratge, FIATC ha passat de ser una 'petita companyia' centrada en l'automòbil a una 'gran asseguradora', que actualment és la segona mútua de rànquing de l'Estat i la primera de Catalunya.

Durant la gala també s'han entregat els XVI Premis Carles Ferrer Salat, que han distingit Transports Generals d'Olesa en la categoria de Desenvolupament Sostenible; Randstad en la categoria d'Igualtat; l'empresa de logística Esbo Logístics en Innovació; Moventia en Internacionalització; i Coca-Cola i l'ONG K9 Creixell en la categoria Compromís Social. La Pime de l'Any ha estat l'empresa de vins Vallformosa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.