Victòria aclaparadora de Talamàs a la presidència de la Cambra de Terrassa

La candidatura 'La teva cambra' ha guanyat 31 o 32 vocalies de les 35 totals, segons dades provisionals


  • Comparteix:

Ramon Talamàs, a la Cambra de Terrassa / Foto: Cambra de Terrassa

Ramon Talamàs, a la Cambra de Terrassa / Foto: Cambra de Terrassa

Ramon Talamàs ha revalidat el càrrec de president de la Cambra de Comerç de Terrassa després d'aconseguir la majoria absoluta en les eleccions que s'han disputat aquest dimecres. De les 35 vocalies que es disputaven, La teva cambra (Cecot), candidatura de Talamàs, ha aconseguit 31 de les 35, davant les 3 que ha assolit l'altra proposta amb opcions, Eines de país amb Natàlia Cugueró. Queda en joc la vocalia número 35 que es disputen les dues candidatures arran d'un empat tècnic que es resoldrà per sorteig en reunió de la junta electoral central abans del 2 d'octubre. El plenari tindrà presència de 5 empreses santcugatenques, quatre d'elles de candidatura de Talamàs.

L'actual president, que no té la intenció de reobrir la delegació santcugatenca, s'ha congratulat per la força que ha demostrat la seva candidatura, La teva Cambra, i ha agraït els suports rebuts. Una victòria incontestable que ha reconegut la candidatura Eines de País, que ha admès que la seva proposta de renovació 'no ha quallat', com ha explicat el portaveu Salvador Cot.

La candidatura La teva Cambra (Cecot) tindrà com a vocals santcugatencs Joan Franquesa (Associació Empresarial Sant Cugat del Vallès), Joan Torras (GFT ITConsulting), Olga Velasco (Marcove Industrial) i Robert Navarro (Sabadell Art). De les 3 vocalies d'Eines de País, hi ha una santcugatenca, la d'Eduard Royo (Anàlisi Química). Eines de País i La teva Cambra romanen a l'espera si s'emporten la vocalia número 35 que es disputen la santcugatenca Judit Coll (Coneix Project Management) i el terrassenc Pere Lluís Parés (Imancorp Foundation Fundació Privada).

Les votacions per sufragi han participat 15.776 electors: 13.731 a Barcelona, 1.641 a Terrassa i 404 a Manresa. El nombre total de vots vàlids emesos en aquesta contesa electoral en les tres cambres ha estat de 25.212. Les votacions eren per a tots els epígrafs i categories en el cas de Barcelona i Terrassa, i per a vint en el cas de Manresa. En concret, la Cambra de Barcelona ha acumulat enguany 21.409 vots; Terrassa, 3.139 vots, i Manresa, 664 vots.

Fluidra i Moventia, a la Cambra de Barcelona
A les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona, les vocalies que ocupen les patronals queden repartides a parts iguals entre Pimec i Foment del Treball després d'un acord. Així, Sant Cugat també té presència a la cambra de la capital de la mà d'Eloi Planes, per part de Fluidra (Foment del treball) i Miquel Martí, per part de Moventia (Pimec).




Ramon Talamàs

El treball fet s'ha reconegut, com els candidats que m'acompanyen i haver fet una campanya positiva. Això ens ha donat la victòria.

Salvador Cot

No ha funcionat el debat públic que preteníem. Els circuits de votació han anat per un altre cantó, més gremial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.