Fluidra compra el grup alemany Meranus per 30 milions d'euros

L'objectiu de l'empresa amb seu a Sant Cugat és reafirmar la seva posició en el mercat alemany i oferir més productes a una clientela més amplia


  • Comparteix:

Imatge de la seu de Fluidra a Sant Cugat / Foto: Fluidra

Imatge de la seu de Fluidra a Sant Cugat / Foto: Fluidra

Fluidra ha tancat la compra del grup Meranus, un prestigiós distribuïdor de piscines d'Alemanya amb qui ja col·laborava, per uns 30 milions d'euros. En un comunicat, l'empresa amb seu a Sant Cugat explica que els ingressos previstos per aquest any que acaba de la corporació comprada 'ascendeixen a més de 25 milions d'euros'. Amb aquesta adquisició, Fluidra espera 'millorar la seva posició de lideratge en el mercat alemany' i 'oferir una cartera de productes més completa a una base de clients més àmplia'.

Com que Meranus ja distribuïa les marques de Fluidra, la companyia resident a la ciutat busca "reforçar l'estratègia multiproducte" i enfortir "la infraestructura de distribució" al país germànic. A més, vol "beneficiar" als seus clients, proveïdors i empleats.

Es preveu que l'operació finalitzi el primer trimestre de 2023, després de les pertinents aprovacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.