La Galeria Canals estrena temporada amb 'Tàpies i el seu pas per Sant Cugat'

L'exposició vol donar a conèixer la part poc coneguda del creador en la renovació de l'art tèxtil.


  • Comparteix:

El galerista Josep Canals (al centre) i l'alcalde, Josep Maria Vallès, a la inauguració de l'exposició dedicada a Antoni Tàpies / Foto: Marc Bugés

El galerista Josep Canals (al centre) i l'alcalde, Josep Maria Vallès, a la inauguració de l'exposició dedicada a Antoni Tàpies / Foto: Marc Bugés

La figura d'Antoni Tàpies ha estat l'escollida per inaugurar la temporada de la Galeria Canals aquest diumenge amb una exposició dedicada a l'Any Tàpies 2024 i el 51è aniversari de la galeria. 'Tàpies i el seu pas per Sant Cugat' s'estrena amb la intenció de 'donar a conèixer la part poc coneguda d'aquest destacat creador català en la renovació de l'art tèxtil', destaquen els organitzadors.

L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha presidit la inauguració de l'exposició i ha pogut comprovar de primera mà els gravats i fotografies de Carles Cabanas que mostren el pas de Tàpies per la casa Aymat per elaborar tres tapissos entre 1967 i 1969.

Juntament amb la mostra de fotografies del treball d'Antoni Tàpies a la Casa Aymat també s'exposen gravats dels anys 60 als 80.

A la galeria també es pot veure públicament moltes de les imatges del treball de Tàpies a la Casa Aymat i de gravats seus d'aquells anys. Es podrà visitar fins al 30 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.