La santcugatenca Mireia Carrillo reflexiona sobre l'amor a la seva primera novel·la

'La voz de las musas' ja es pot adquirir a la llibreria Celler de Llibres, a l'avinguda de Cerdanyola


  • Comparteix:

Mireia Carrillo amb la seva primera novel·la publicada / Foto: Cugat Mèdia

Mireia Carrillo amb la seva primera novel·la publicada / Foto: Cugat Mèdia

L'amor en totes les seves formes és el fil conductor de 'La voz de las musas', la primera novel·la publicada de la santcugatenca Mireia Carrillo. Orgullosa membre de la generació 'Do It Yourself' (que es pot traduir com a 'fes-ho tu mateixa'), Carrillo s'ha autopublicat la novel·la, assumint les tasques d'edició, disseny i distribució. El llibre ja es pot adquirir al Celler de Llibres, a l'avinguda de Cerdanyola, i pròximament estarà disponible a altres llibreries de la ciutat.


En relació amb la temàtica de l'obra, la santcugatenca reivindica l'horitzontalitat de les relacions d'amor. Tal com ho plasma a la novel·la, l'autora considera que l'amor per la parella té la mateixa importància que l'amor per les amistats, la família, una mateixa, les passions i la vida. Respecte a les amistats, assegura que sense elles no hauria pogut tirar endavant el projecte.

Un camí que va començar al confinament

Graduada en Magisteri i Belles Arts, Carrillo va recuperar l'hàbit d'escriure durant la pandèmia. Els mesos d'aïllament li van reportar una primera novel·la que la santcugatenca va enviar a diferents editorials, però cap d'elles va publicar l'obra. És per això que, quan va decidir-se a escriure'n una altra, va tenir clar que s'ho faria tot ella.

El procés d'escriptura en si, per això, va ser bastant similar, tot i que en aquesta ocasió va comptar amb el suport d'una amiga que li va va fer de falsa editora. Totes dues van signar un contracte, redactat per elles mateixes, amb dates d'entrega i altres detalls relatius al procés d'escriptura.

200 còpies venudes pel boca-orella

De moment, Carrillo ja ha venut molts més exemplars dels que s'esperava. A més, assegura que, tot i dirigir-se a un perfil de lector similar a ella, la novel·la està agradant a dones i homes de totes les edats.

Podeu trobar més informació sobre Mireia Carrillo al seu perfil d'instagram.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.