Els Punts de Trobada de l'EMTSC uneixen artistes i públic per promocionar la música tradicional


  • Comparteix:

Els Punts de Trobada d'estiu 2018 de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat han reunit un any més músics i assistents en un acte per promoure la cultura i folklore popular als Jardins del Monestir. La principal activitat de la jornada d'enguany ha estat un concert que ha reunit quatre artistes convidats: Quim Boix al flabiol i al tamborí; Núria Balcells al violí; Maria Rosa Pons al violoncel i Marçal Ramon a l'acordió diatònic. Durant l'actuació, diferents membres del públic s'han unit als músics amb els seus propis instruments.

La coordinadora de l'EMTSC, Júlia Solé, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la trobada és 'fer música i tot el que acompanya la música'.

Júlia Solé

L'objectiu és fer un punt de trobada entre el públic, els músics i tot el que tingui relació amb la música tradicional. Volem fer una trobada per fer música i tot el que acompanya la música.


En total han assistit a l'acte una cinquantena de persones, que han pogut gaudir també d'un sopar popular de pa amb tomàquet i truita de patates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.