Sergi Selves
Al setembre ells han començat a treballar amb aquestes entitats. És un procés que culmina al maig del 2017, quan es farà la presentació final.
El resultat final es presentarà a les Jornades Fescamp al maig l'any que ve, on també hi haurà taules rodones i altres activitats. Fescamp convida a totes les associacions i persones interessades a col·laborar en els diferents projectes.
Programa
8 d'octubre: A la primera activitat, 'Porcs i jardins: revisant lo salvatge i els límits de les nostres ciutats', l'artista Quim Packard oferirà una sessió de reflexió i debat a partir de material fílmic i literari sobre la convivència amb l'entorn. La cita és a les sis de la tarda al Centre d'Art Maristany.
2 de novembre: NUS Teatre i Aina Ache a partir del teatre social exploraran les situacions quotidianes a Sant Cugat i donaran un punt de vista global. La sessió es titula 'Sant Cugat S.O.Stenible?'. L'activitat tindrà lloc a Cal Temerari a les sis de la tarda.
13 de novembre: Laia Ramos discutirà, a partir de les sis de la tarda a Cal Temerari, sobre la idea de frontera en els contextos locals en una activitat amb el títol 'Una línia imaginària'.
17 de desembre: Per acabar, l'equip Fescamp oferirà, també a les sis de la tarda a Cal Temerari, un debat sobre les iniciatives i la xarxa d'agents del territori santcugatenc sobre la sostenibilitat i el canvi climàtic.
L'entrada a totes les propostes és gratuïta.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.