L'Hípica Collserola aconsegueix quatre primeres posicions i dos podis


  • Comparteix:

Èxit de l'Hípica Collsera en la Lliga Catalana d'Interclubs

Èxit de l'Hípica Collsera en la Lliga Catalana d'Interclubs

El Club Hípica Collserola aconsegueix quatre primers llocs en el concurs de Doma Clàssica en categoria CDT 0, que forma part de la Lliga Catalana d'Interclubs 2012. Elena Bertomeu, Gemma Guerrero, Ricky Piguillem i José Luis Esponera han estat els protagonistes en guanyar les seves sèries. A més, Alma Costa i Vicky Avila han aconseguit finalitzar en segona posició. Aquest cap de setmana es disputarà la final de la competició al centre Can Alzina.

L'Hípica Collserola continua compilant triomfs a la Lliga Catalana amb els seus genets i amazones. I és que en el concurs de Doma Clàssica, l'amazona Elena Bertomeu, amb el seu cavall Noble, ha aconseguit la primera posició en categoria AP amb una mitja de 74,300 punts. Segona ha estat Alma Costa, amb el poni Brillante, després d'obtenir una puntuació de 72,850.

En la Reprise 1, l'amazona Guerrero, amb el cavall Duende, ha aconseguit el primer lloc amb una puntuació de 66,957. A la Reprise 2, Ricky Pilliguem, amb el cavall Viu, ha aconseguit la millor puntuació, 67,935. I a l'última Reprise, José Luis Esponera, amb el cavall Zafir, ha acabat a la posició més alta del podi després d'aconseguir una puntuació de 66,800. En segona posició ha finalitzat Vicky Avila, que debutava en aquesta categoria, i que amb el mateix cavall que Esponera, ha fet una puntuació de 63,800.

El proper cap de setmana es disputarà la final de la competició al centre Can Alzina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.