El CE Valdoreix tornarà a ser seu de l'ITF World Tennis Tour Junior

El torneig té lloc entre aquest diumenge i el 6 d'agost


  • Comparteix:

Presentació de l'ITF Junior al CE Valldoreix / Foto: ITF Junior

Presentació de l'ITF Junior al CE Valldoreix / Foto: ITF Junior

El Club Esportiu Valldoreix acollirà per segon any consecutiu l'ITF World Tennis Tour Junior. El torneig organitzat per la Federació Internacional de Tennis dona l'oportunitat als tennistes més joves (sub-18) a competir arreu del món. El campionat serà de grau 5 (el nivell més baix), igual que el que es va celebrar l'any passat, i comptarà amb tres modalitats: individual masculí, individual femení i dobles.

Les eliminatòries comencen aquest diumenge amb les fases prèvies individuals, on hi haurà 32 jugadors i 32 jugadores. D'aquests classificaran quatre i quatre. Posteriorment, s'iniciaran les fases finals individuals amb 32 jugadors i 32 jugadores. En canvi, la modalitat de dobles començarà directament amb les fases finals dobles.

La cloenda del torneig serà el 6 d'agost amb les finals de les modalitats i es coneixeran els guanyadors que es convertiran en els successors de Pau Bosch a l'individual masculí i Lucie Pawlak a l'individual femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.