Més de 200 tenistes júniors de 22 nacionalitats diferents opten a participar al 4t Torneig ITF al CE Valldoreix

Del 30 de juliol al 4 d'agost tindrà lloc el prestigiós torneig júnior de categoria J60 de la Federació Internacional (ITF)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, la tenista Sònia Delgado; Juanjo Cortés, president de l'EMD Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix; i  Xavier Humet, vicepresident segon de l'EMD / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta, la tenista Sònia Delgado; Juanjo Cortés, president de l'EMD Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix; i Xavier Humet, vicepresident segon de l'EMD / Foto: Cugat Mèdia

El CE Valldoreix celebrarà la 4a edició del Torneig ITF Júnior del 30 de juliol al 4 d'agost. Aquesta competició, organitzada per la Federació Internacional de Tenis (ITF), que està dins el circuit català, tindrà la presència d'equips com el Real Club de Tennis Barcelona, el Club Barcino o el Club de Tennis Vic. Ara mateix hi ha més de 200 jugadors inscrits de 22 nacionalitats diferents, en espera de saber si tindran un lloc al torneig.

Enguany la ITF ha concedit al torneig la categoria J60. Això significa que la competició tindrà dues disciplines, tant en la categoria masculina com femenina: la individual i els dobles. Un total de 32 nois i 32 noies disputaran la fase prèvia, i només quatre de cada categoria obtindran un bitllet per les fases finals.

Juanjo Cortés, president de l'EMD Valldoreix, entitat col·laboradora en l'organització de l'esdeveniment, es mostrava orgullós de la capacitat de treball i organització que ha tingut el club: "Posar el nom de Valldoreix per esdeveniments esportius del nivell esportiu que té aquest torneig és un valor afegit que té la vila i el club esportiu". Així mateix, Joan Carles Pradell, actual president del club, ha agraït l'activa col·laboració i suport de l'EMD.

El torneig de categoria Júnior admet a jugadors de fins a 18 anys, i els permetrà obtenir punts per al rànquing de la ITF.

A la presentació, celebrada aquest dimarts, també hi ha assistit la tenista del CE Valldoreix Sònia Delgado, responsable de l'oficina del jugador durant el torneig; i el vicepresident segon de l'EMD, Xavier Humet, que exercirà com a president accidental durant els dies que es disputi la competició.




Juanjo Cortés

Posar el nom de Valldoreix per esdeveniments esportius del nivell i qualitat d'aquest torneig, és un valor afegit per la vila de Valldoreix, i evidenment pel club esportiu. Això mostra el dinamisme i capacitat de les nostres entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.