L'aleví del CTNSC cau a les semifinals de consolació de l'Estatal contra el La Salud


  • Comparteix:

El CTNSC no pot arribar a la final de consolació de l'Estatal / Font: Clubcordillera.com

El CTNSC no pot arribar a la final de consolació de l'Estatal / Font: Clubcordillera.com

El Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) perd contra el La Salud en les semifinals de consolació de l'Estatal aleví (3-1). El conjunt santcugatenc, que havia eliminat el Cordillera a quarts (4-0), no ha estat encertat en moments claus de l'eliminatòria. Tot i el resultat, el seu responsable, Jesús Bustamante, valora positivament la participació del seu conjunt.

Després de guanyar còmodament el Cordillera, el CTNSC no ha pogut repetir victòria davant el La Salud. A quarts els santcugatencs han mostrat un joc efectiu que els ha permès accedir a les semifinals sense cap problema, on esperava el La Salud. En aquesta ronda el conjunt vallesà no ha pogut endur-se punts clau fet que els ha portat a la derrota. Malgrat el resultat, des de l'equip tècnic hi ha molta satisfacció. El responsable de l'equip, Jesús Bustamante, creu que l'Estatal ha servit els santcugatencs per conèixer jugadors de la mateixa categoria.

Jesus Bustamante

Han pogut veure els millors d'Espanya de la seva categoria. La diferència es troba en el nivell i la mentalitat.




Bustamante també valora com a positiu que els jugadors hagin passat tantes hores junts perquè això els ha ajudat a cohesionar-se com a equip. La propera competició per equips serà el Campionat comarcal que es disputarà a la tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.