Tommy Robredo s'endú a Milà el seu segon torneig consecutiu

Robredo segueix en trajectòria ascendent

El tennista olotí resident a Sant Cugat, Tommy Robredo, s'ha proclamat campió del torneig ATP Challenger de Milà després de derrotar (6-3, 6-0) a la final l'argentí Martin Alund, número 158 del món. Aquest triomf és el segon consecutiu després de l'aconseguit fa menys d'un mes Caltanissetta, en què Robredo va retornar al circuit després de vuit mesos.

Vuit mesos més tard Tommy Robredo segueix recuperant sensacions, i ho fa amb èxit. Al segon torneig en què ha participat, l'ATP Challenger de Milà, el tennista resident a Sant Cugat ha cedit només un set en tot el campionat. Va ser a la semifinal contra Victor Hanescu, número 153 del món, en què Robredo va caure en el segon set tot i endur-se el matx al tercer al tiebreak. Aquest campionat li atorga 80 punts ATP, quantitat que col·loca a l'olotí molt a prop de les primeres 200 posicions del rànquing mundial.