La pluja obliga a traslladar la final de l'ITF de Valldoreix a Cornellà de Llobregat

Imatge del mal estat de la pista a causa de la pluja

Tennis

Publicat el 20/mai/12 per Jordi Foix

La final de la 6a edició de l'ITF Futures Trofeu Internacional de la Vila de Valldoreix, que organitza el Club Esportiu Valldoreix, s'ha traslladat a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis de Cornellà a causa de la pluja. La final entre Jordi Samper-Montana i el japonès Taro Daniel havia de jugar-se a dos quarts de dotze a les instal·lacions de l'entitat santcugatenca però la pista ha quedat malmesa a causa de la pluja.

La pluja ha substituït el tennis com a protagonista. I és que ha obligat a ajornar la final de l'ITF que s'havia de disputar a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix entre el català Jordi Samper-Montana i el japonés Taro Daniel. L'inici de la final estava programada a dos quarts de dotze del migdia, però l'aparició de la pluja durant aquest matí ha obligat a retardar-la mitja hora. A punt de tocar les dotze i quan semblava que la puja podia anar a menys, el xàfec ha arrencat de nou encara amb més força i ha deixat la pista de tennis impracticable. Això ha provocat que l'organització decidís traslladar la final a Cornellà de Llobregat, on hi ha les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis.


En la disputa de la final es preveia la presència del president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig; el vocal d'Esports, Joaquim Castelló; la regidora de Comunicació de l'Ajuntament, Joana Barbany; el regidor d'Esports, Xavier Tizón; el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro; el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell i el director de l'Acadèmia de Tennis BTT del Club Esportiu Valldoreix, Jordi Vilaró.