Fins a 62 parelles participen en el torneig Open Day Family organitzat pel Junior


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la presentació de l'Open Day Family

Imatge d'arxiu de la presentació de l'Open Day Family

El torneig de tennis Open Day Family, organitzat pel Junior, acull 62 parelles per disputar una competició de dobles. L'equip guanyador del torneig, dedicat a parelles que havien de ser familiars, han estat els germans Riba. Coincidint amb el torneig, l'entitat santcugatenca ha obert les seves portes a tot aquell que volgués conèixer de primera mà les instal·lacions del club.

L'Open Day Family ha estat el torneig que aquesta temporada ha reunit més participants en un campionat de tennis organitzat pel Junior. Un campionat que s'han endut els germans Riba. A més, l'entitat santcugatenca va aprofitar l'ocasió per oferir al públic una jornada de portes obertes, on a més de la competició, es va poder veure diferents activitats com inflables o un carrer comercial amb la intenció que els visitants tinguessin l'oportunitat de conèixer el club.

El president del Junior, Miquel Ranera, qualifica l'Open Day Family com un èxit per a l'entitat santcugatenca.

Miquel Ranera

Ha estat un gran èxit perquè un torneig en què s'apunten 62 parelles és un èxit. És el torneig que ha tingut més acceptació.




L'Open Day Family, a més de servir per potenciar la relació social entre els diferents socis, també ha funcionat per recaptar nous socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.