Les joves promeses del tennis seran presents en la 6a edició del torneig ITF Futurest a Valldoreix

Imatge d'arxiu

Tennis

Publicat el 2/mai/12 per Jordi Foix

La 6a edició del torneig ITF Futurest, organitzat pel Club Esportiu Valldoreix, reunirŕ algunes de les joves promeses del tennis durant la tercera setmana de maig. A més, el fet de participar en aquest torneig suposa sumar punts ATP. Tenint en compte el context econňmic, l'entitat valldoreixenca agraeix a l'EMD Valldoreix i a l'Ajuntament de Sant Cugat la col·laboració que han tingut per ajudar a organitzar la competició d'enguany.

Per sisč any consecutiu el Club Esportiu Valldoreix organitza el torneig ITF, que reuniex les joves promeses d'arreu d'Europa. De fet, tennistes com Gerard Granollers o el portugučs Joao Sousa van disputar aquest torneig. A més, aquest torneig és de caire professional, fet que suposa que els participants acumulin punts ATP. A partir de vuitens de final els tennistes rebran premis en metŕl·lic. L'EMD Valldoreix i l'Ajuntament de Sant Cugat han donat un cop de mŕ per poder dur a terme la sisena edició tenint en compte la complicada situació econňmica. El gerent del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia, enalteix el nivell del campionat.

Roger Badia

L'objectiu d'intentar que vinguin bons jugadors. És un torneig professional i el nivell de tennis és molt bó.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'acte de presentació de la 6a edició de l'ITF Futurest tindrŕ lloc dilluns que ve. Pel que fa al pŕdel, a final de mes tindrŕ lloc la 6a edició del torneig Babolat.