Albert Costa fa pública la llista definitiva de jugadors que participaran en el 60è Trofeu Comte de Godó

Imatge d'arxiu

Tennis

Publicat el 14/mar/12 per Axel Camarasa

El director esportiu del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó, el santcugatenc Albert Costa, ha donat a conèixer els jugadors que participaran en aquest emblemàtic torneig, que comença el penúltim dissabte d'abril i que enguany arriba a la 60a edició. La llista definitiva compta amb tennistes rellevants com el número dos del món, Rafa Nadal, Andy Murray, David Ferrer, Tomas Berdych, Nicolás Almagro i el resident a Sant Cugat Milos Raonic.

La 60a edició del Comte de Godó gaudirà d'un dels millors cartells dels últims anys, amb la presència de part de les millors raquetes del món. Hi haurà cinc dels 10 millors tennis del rànquing ATP, com són Rafa Nadal, Andy Murray, David Ferrer, Tomas Berdych o Janko Tipsarevic. A més, hi participaran quatre més que se situen entre els 20 millors del món. La delegació espanyola estarà representada amb els seus millors exponents. A més hi haurà una nodrida presència de joves promeses, entre les quals destacada el resident a Sant Cugat, Milos Raonic. Una de les absències destacades serà la del també resident a la ciutat Tommy Robredo, que està en ple procés de recuperació després de ser operat fa unes setmanes.

La competició es disputa del penúltim dissabte d'abril fins el darrer dimarts d'aquest mes al Reial Club de Tennis de Barcelona.